CV-mallar att hämta hem

Personligt-brev har sedan tidigare en artikel med riktlinjer om “hur ditt cv bör utformas”:/cv-mall. Det är en artikel med punkter att tänka på, vad som är viktigt att få med helt enkelt.

Den nya sajten “cv-mallar.se”:http://www.cv-mallar.se/ är riktigt konkret och ger dig cv-mallar som Word-dokument. Dessa mallar kan du hämta hem och ändra till din önskan och får fritt använda.

Just nu finns “cv-mall 1”:http://www.cv-mallar.se/cv-mall/1, “cv-mall 2”:http://www.cv-mallar.se/cv-mall/2 och “cv-mall 3”:http://www.cv-mallar.se/cv-mall/3 på plats. Det ser ut som om många fler kommer allt eftersom.

Om du utgår från dessa CV så använd givetvis samma typsnitt i ditt personliga brev. Det ger hela ansökningsdokumentet ett bra intryck.

Är det något vi vill påpekar så är det hur språkkunskaper listas. För en arbetsgivare är det väldigt svårt att tyda vad “mycket goda kunskaper i tal och skrift” betyder. Ange istället i absoluta termer, alltså studier/kurser och tidigare arbetserfarenhet.

Alla exempel ovan ger ett mycket bättre intryck av vad din nivå i språket är. Det är också mycket lättare att slippa bedömma sin egen kunskapsnivå.